Gyakran feltett kérdések

Mi a NEXT-PRESENT?

A NEXT-PRESENT a közös ajándékok platformja, ami megkönnyíti mind az ajándékozók, mind az ajándékozottak dolgát.

Miért válasszam a NEXT-PRESENT-et?

Ünnepeltként, biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amire vágysz. Ha részt veszel egy gyűjtésben, segítesz egy barátnak, családtagnak, ismerősnek, hogy valóban azt kapja, amire vágyik. Mindkét esetben biztos lehetsz a sikerben.

Hol tudok regisztrálni?

A weboldal tetején található Bejelentkezés/Regisztráció gombbal tudsz regisztrálni, vagy ide kattintva. A regisztráció és a gyűjtés létrehozása díjmentes. A regisztrációt meg tudod tenni Google és Facebook fiókkal is, vagy egy email címmel.

Mit jelent az Ajándékkártya?

Az Ajándékkártya a közösségi gyűjtés során beérkező összegek értékének megfelelő elektronikus kártya. Neked az Ajándékkártya a konkrét kívánságod megfogalmazását és megjelenítését jelenti. Ezt tudod megosztani barátaiddal, családtagjaiddal, ismerőseiddel.

Ki fogja látni az Ajándékkártyámat?

Az Ajándékkártyádat az fogja látni, akivel Te megosztod valamilyen felületen. Ismerőseid úgy tudnak beszállni az ajándékodba, ha az Ajándékkártya linkjét megosztod velük.

Hol tudok új Ajándékkártyát létrehozni?

Az Ajándékkártyát díjmentesen létrehozhatod. Először szükséges regisztrálnod, ezt követően a weboldal tetején található Új Ajándék gombra, vagy ide kattintva tudod létrehozni az Ajándékkártyád.

Kiknél tudom beváltani az Ajándékkártyát?

Az aktuális partnereinknél. A partnert az Ajándékkártya létrehozásánál meg kell adni, az a gyűjtés során nem változtatható. Ha olyan boltnál szeretnél gyűjteni, aki nem a partnerünk, kérlek írj nekünk facebook-on vagy email-en (info@next-present.hu), vagy kattints ide és add meg a bolt nevét. Mi a legtöbbet megtesszük annak érdekében, hogy az adott vállalattal együtt tudjunk működni, és tudj hozzájuk gyűjtést létrehozni.

Hogyan tudom beváltani az Ajándékkártyát?

Az Ajándékaim menüpont alatt válaszd ki azt az Ajándékkártyát, amit be szeretnél váltani. A Gyűjtés állapota sávon látod, hogy jelenleg hogy áll a gyűjtés. Amennyiben elégedett vagy az összegyűlt összeggel, kattints a Beváltás gombra. Ezzel lezárod a gyűjtést, arra pénzt már nem tudnak küldeni. Ezután 2 munkanapon belül kapsz egy emailt a választott partnerünktől, amiben találsz egy - az összegyűlt összegnek megfelelő értékű - kuponkódot és a felhasználáshoz szükséges információkat.

Hol látom az Ajándékkártyámat?

A weboldal tetején az Ajándékaim menüpont alatt, vagy ide kattintva.

Mennyi a minimum hozzájárulás?

A minimum hozzájárulás egy tranzakcióval 1 000 Ft

Mennyi a maximum hozzájárulás?

A maximum hozzájárulás egy tranzakcióval 100 000 Ft

Mikor tudom lezárni a gyűjtést?

A gyűjtést bármikor le tudod zárni, az Ajándékkártyádnál található Beváltás gombbal. Az Ajándékkártya a gyűjtés kezdeti dátumát követő 1 év után automatikusan lezáródik, és beváltódik a partnerünknél felhasználható kuponkóddá. Erről email-ben értesülni fogsz.

Mi történik az összegyűjtött pénzzel?

A gyűjtés során az Ajándékozók által összejött összeget a Beváltás napjáig egy Barion tárcán tároljuk. Az összeg lehívása csak a beváltási folyamatnál történik meg, ahol a Partnernek fizetjük meg a részére járó összeget. Az Ajándékkártyádon az aktív gyűjtés során nem nyúlunk az összeghez, biztonságban tudhatod.

Az összegyűlt összeget a partnernél felhasználható kuponkód formájában fogod megkapni.

Mi történik, ha nem gyűlik össze a kívánt összeg?

Az összeg ami összegyűlt az Ajándékkártyádon, változatlan feltételek mellett beváltható. A gyűjtés a határidő lejárta után is folytatható (maximum a gyűjtés kezdetétől számított 1 évig, ekkor az Ajándékkártya automatikusan beváltódik).

Mi történik, ha a célértéknél nagyobb összeg gyűlik össze?

Az Ajándékkártya értékét az Ajándékozók által összegyűjtött összeg határozza meg. Ezért az általad megadott összeg csupán iránymutatás: az összeg lehet kevesebb, ugyanannyi, vagy meg is haladhatja. Bármely esetben bármikor beváltható az Ajándékkártya a Beváltás gombra kattintva.

Mi az a kényelmi díj?

A kényelmi díj a szolgáltatás díja. Ez az Ajándékozó által befizetett összegből kerül levonásra, így az ajándékozottnak ezzel már nem kell foglalkoznia. A kényelmi díj a befizetett összeg 3,9%-a (időszakonként és partnerenként ez lehet kevesebb).

Hogyan lehet Partnerként csatlakozni?

Köszönjük az érdeklődést, kérjük írj e-mailt a partner@next-present.hu címre és munkatársaink felveszik veletek a kapcsolatot.